Mari Jungstedt - I denna stilla natt

 "I denna stilla natt" är den andra delen i Mari Jungstedts succéserie om skakande mordmysterier mitt i den gotländska idyllen.

Snön viner över Gotland när fjortonåriga Fanny försvinner spårlöst på väg hem från stallet. Medan kriminalkommissarie Anders Knutas och hans kolleger utreder hennes liv växer bilden fram av en flicka med en alkoholiserad mamma, en frånvarande pappa och ett alltför stort ansvar för hemmet. En påtagligt ensam flicka. Men hon har träffat någon i hemlighet.

Kan det finnas ett samband med mordet på fotografen Henry Dahlström ett par veckor tidigare? Knutas söker intensivt efter ledtrådar, pressad av ett växande medieintresse. Inte minst från tv-reportern Johan Berg som har återvänt till ön för att bevaka händelserna.

Mari Jungstedt - Den du inte ser.

"Den du inte ser" är den första delen i Mari Jungstedts succéserie om kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson som löser mordmysterier i den gotländska idyllen.

Den gotländska försommaren blommar som vackrast när två unga kvinnor på kort tid hittas mördade. Snart sprider paniken sig både bland bofasta på ön och kommande semesterfirare. För Visbypolisen gäller det att få fast den skyldige innan turistsäsongen drar igång på allvar - och innan mördaren slår till igen.

När Anders Knutas gräver djupare i de mördades förflutna nås han av ett besked han hade hoppats slippa. Ännu ett offer har hittats ... Tv-reportern Johan Berg stationeras på Gotland för att bevaka fallet och finner sig omedelbart attraherad av en väninna till offren, Emma Winarve, trots att hon är gift.
 
En bra kriminalberättele.

Sonjas sista vilja.

ROMANTISK KOMEDI NÄR DEN ÄR SOM ALLRA BÄST
Det tillhörde ovanligheterna att en död kvinna låg utanför entrén till Åhléns, men Sonja Gustavsson hade aldrig varit en särskilt vanlig kvinna. Hon hade inte planerat att dö mitt i Farsta centrum, men om hon vetat att det var där det skulle ske hade hon inte haft något emot det.

Däremot hade hon planerat allt för sina väninnor, Maggan, Rebecka och Susanne, som chockas rejält av hennes testamente. De får dela på allt alla miljoner och alla spännande investeringar. Men först måste de uppfylla vissa villkor Vill de och kan de göra Sonja till viljes?
 
Detta var en mycket underhållande bok.
 
LÄS DEN

RSS 2.0