Inspärrad -- Teresa Cooper

Mitt betyg:
Av Teresa Cooper

(tryck på författarens namn så får du veta mer om henne)


Teresa Coopers historia är hjärtskärande från första början. Hennes mor var psykiskt sjuk och hennes far var alkoholist, och Teresa omhändertogs redan som bebis.

Efter att ha tillbringat sin barndom i diverse hem, skickades hon till Kendall House i Kent. Det var innanför dessa fängelsemurar som hennes mardröm började. Inom tjugofyra timmar blev Teresa utsatt för den ökända inspärrningsmetoden, under vilken hon blev injicerad med farligt höga doser av sinnesförändrande droger och isolerad i kvarsittningsrummet om hon kämpade emot. Det var inte långt efter detta som det sexuella utnyttjandet tog sin början.

Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad på alla tänkbara sätt, och hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag.

KÄLLA.


Mina tankar kring boken:

Den var minst lika bra som de andra. Men det blev lite tjatigt att läsa flera böcker inom samma tema men boken var inte för den skull dålig eller trist eller svår att läsa.

Lättläst men tungt ämne som togs upp. Man kände sån empati för denna flickan som helt utan anledning låstes in på ett hem där man drogade ner henne fast hon var en helt vanlig flicka utan andra problem än de hon hade med sina föräldrar. Fadern söp och mamman drog.

Läs gärna den här för den är värd sinna timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0